Afgelopen zondag heeft de 27e Limburgse voorronde van de landelijke Kunstbende wedstrijd plaatsgevonden in de Stadsschouwburg in Sittard. Meer dan 450 jongeren uit de hele provincie streden vandaag om de bronzen, zilveren en gouden spotlights en om een plek in de landelijke finale.

Jongeren in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar streden in de acht categorie√ęn: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater, voor een plek in de landelijke finale. De voorronde leverde weer een hoop verrassende, ontroerende en spectaculaire momenten op. In totaal vonden er 121 optredens en presentaties plaats op de diverse podia van de schouwburg, meer dan 450 Limburgse jongeren schreven zich in voor de wedstrijd. Kunstbende bereikte in Limburg veruit de meeste deelnemers ten op zichten van andere provincies in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *